Nettsider Sydspissen Hotell

Sydspissen Hotell, som ligger utenfor Tromsø ved Telegrafbukta, hadde behov for en oppgradering av sine nettsider. Den skulle være enkel og oversiktlig, og måtte ha en form for forespørsel-funksjon. Altså ikke et typisk hotell booking-system, men et forespørsel-system, der gjester kan legge inn “ønsker” om type rom, tidsrom for opphold osv. Deretter blir de kontaktet av hotellet for bekreftelse osv.

Spesialtilpasset

Om Sydspissen Hotell vil endre for eksempel prisene sine er dette veldig enkelt: Når de logger seg inn i admin finner de en egen meny som heter “priser” – der kan de endre priser individuelt for de ulike språkene. Altså en spesialtilpasset redigering for akkurat dette hotellet.

Forespørsel

Sydspissen Hotell har et forespørsel-skjema der man kan velge om man vil ta kontakt som én person/familie eller som en gruppe/firma m.m.
Alt etter hva man velger her vil skjemaet ta bort/legge til felter for utfylling før man fyller ut feltene. Alle forespørsler lagres automatisk inne i admin slik at hotellet har full oversikt over hvem som har sendt inn forespørsler, tidspunkt, hvilket land de kommer fra og alle andre opplysninger som behøves for full oversikt. I tillegg mottar hotellet en e-post med alle detaljene når noen sender inn en forespørsel. Den som sender inn forespørselen mottar også en kopi av e-posten. Skjemaet, som resten av nettsiden er oversatt til fem språk.

 

Ta kontakt nå, og motta gratis designutkast til nettside, nettbutikk eller annet grafisk materiell.

Reflektor.no bruker et par Cookies i forbindelse med Google Analytics og slikt.